Onze eerste buitenlandse gasten

Het was fijn dat wij vorige zaterdag onze eerste buitenlandse gasten mogen ontvangen.

Van Down-Under hadden wij Andrea Burgess op bezoek. Deze Australische dame is hier in België van 18 mei tot 10 juni, voor een congres over kinderpsychiatrie.

Uit Groot-Britannië hadden we broeder Malcolm uit Newbury op bezoek, welke van de bankholiday in zijn land gebruik maakte om broeder Steve uit Mons te bezoeken.

Het was een goed idee van Méthode dat iedereen zichzelf eens voorstelde, zodat we een idee kunnen vormen van het parcours dat ieder op geloofsvlak heeft afgelegd.

Voor de dienst, gingen we verder op in op de redenen waarom zij die geen volledige onderdompeling als doop bij een niet-trinitarische kerk hebben genoten, niet actief kunnen deelnemen aan de offermaaltijd. Ook in de komende diensten zullen wij daar verder over praten en nagaan hoe de eerste christenen hun bijeenkomsten en het breken van het brood zagen.

In ieder geval mogen we tevreden zijn hoe hier in Anderlecht al een gevoel van eenheid is mogen ontstaan.

De gastvrouw Kiza had weer eens voor een heerlijke maaltijd gezorgd, waarvan iedereen mocht genieten terwijl er nog veel van gedachten werd gewisseld, vooraleer ieder tevreden naar zijn eigen stekje mocht gaan.

meeting 25/05/2004 met Sis Andrea uit Australia & Bro Malcolm uit Great-Britain

Laisser un commentaire