Gebed bij de aanvang van onze pelgrimstocht

 

 

We bidden tot de Grote Spirituele Kracht

Jehovah, Heer van de hemelse legers, wij verheugen ons dat wij hier samen in Anderlecht mogen zijn voor de aanvang van een zeer belangrijke tocht die we samen willen ondernemen.

Graag willen we komen tot in Uw heiligdom waar het heerlijk toeven is.

Wij verlang er hevig naar om in Uw heiligdom te zijn. Met alles wat in ons is, juichen wij voor de levende God.

Wij zijn er bewust van dat dicht bij U, Heer van de hemelse legers, onze Koning en onze God, het heerlijk is voor mensen om heel dicht bij U te leven. Ze prijzen U aldoor.

Het is heerlijk voor mensen om op U te vertrouwen en U te dienen. Zo kijken wij er ook naar uit dat wij, op onze trektocht als we door dorre, droge dalen van moeilijkheden trekken, ook U Jehovah, onze God tot onze bron kunnen maken.

Laat ons door Uw Geest geïnspireerd en gevuld worden , zodat we steeds meer vol van uw kracht kunnen doorstappen en de risico’s uit de weg gaan. Dat wij doortastend verder kunnen gaan tot we bij U komen in Jeruzalem.”

Jehovah, Heer, God van de hemelse legers, luister alstublieft naar ons gebed!
Hoor hoe we tot U roepen, God van Abraham, Isaak en Jakob! God, U die ons beschermt als een schild, wilt U voor ons allen optreden als een Goede Betrouwbare Gids en ons Kompas zijn om onze weg te vervolgen.

Heer, U bent de zon van ons leven, U bent een schild dat ons beschermt. U vergeeft en herstelt. U zal altijd goed zijn voor de mensen die leven zoals U het wil.
Het is heerlijk voor mensen om op U te vertrouwen, op U Jehovah God, de Heer van de hemelse legers.

.

 

 

Gebed voor alle leden van de nieuwe ecclesia in Anderlecht

 

+

Voorgaande

  1. Wat is een bedevaart?
  2. Elkaar aanmoedigen

15 commentaires sur « Gebed bij de aanvang van onze pelgrimstocht »

Laisser un commentaire